Bazar books
Dårlig Karma

David Safier

Dårlig Karma

kr 349,00

Bestill her

Forfatter: David Safier
Oversetter: Astrid Nordang
Original tittel: Mieses karma
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280873600
Lanseringsdato: 04.04.2011
Innbinding : Innbundet

- Mer en to millioner solgte eksemplarer.
- 128 uker på der Spiegels bestselgerliste.
- Rangert som nummer tre på listen over "tidenes morsomste bøker" av franske Cosmopolitan.
-
Rettighetene er solgt til 31 land

David Safiers Dårlig karma er boken som har fått Europa til å le! Vi møter den vellykkede programlederen Kim Lange som lenge har ønsket seg den tyske fjernsynsprisen. Nå har hun omsider fått den. Bare synd at hun samme kveld får et slag i hodet av avfall fra en russisk romstasjon. I ettertid forstår Kim at hun har samlet opp mye dårlig karma. Regningen kommer raskt. Kim kommer til seg selv i maurtue, med seks ben, følehorn og tykk rumpe. Men Kim har ikke lyst til å samle kakesmuler, og hun kan heller ikke tillate at mannen trøster seg med en annen. Hva nå? Det finnes bare en utvei: God karma må til for at hun skal komme opp på reinkarnasjonsstigen.


"Absurd og fantasifullt om reinkarnasjon og driften mot nirvana (...) en hemningsløst sprø, vittig, absurd og underholdende roman full av påfunn og ablegøyer,"
Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

 ”Virkelig fornøyelig!” Hamburger Morgenpost

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


David Safier har også skrevet

David Safier

David Safier

David Safier (f. 1966) er en anerkjent manusforfatter som står bak en rekke populære og prisbelønte tyske TV-serier, blant annet "Berlin, Berlin". Serien vant en internasjonal Emmy."Dårlig karma" (Mieses Karma) er Safiers debutroman. Den ble umiddelbart en bestselger, og boken er oversatt til mange språk. David Safier bor i Bremen, Tyskland. Hans romaner "Mieses Karma", "Jesus liebt mich" og "Plötzlich Shakespeare" har solgt i millioner."Dårlig karma"...

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!