Bazar books
Den andre siden av gleden

Sere Prince Halverson

Den andre siden av gleden

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Sere Prince Halverson
Oversetter: Kirsti Øvergaard
Original tittel: The underside of joy
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280875853
Lanseringsdato: 20.03.2014
Innbinding : Heftet

Ella Beene er lykkelig. Hun har en mann som elsker henne og to stebarn som forguder henne. I tre år har barna ikke hatt en annen mor enn henne. Alt er idyll – inntil Joe dør og etterlater henne en forretning som er sterkt forgjeldet, og barnas mor Paige dukker opp.

 


Hun vil ha tilbake foreldreretten til barna, og hennes historie er ganske annerledes enn den Joe fortalte. Ella forstår etter hvert at Joe ikke har fortalt henne hele sannheten, men hun må også erkjenne at hun har vært naiv og at ekte lykke kan ikke være så blind.


 


Den andre siden av gleden er en rørende fortelling om kjærlighet, hemmeligheter og fortielser, men fremfor alt en tankevekkende historie om at kjærlighet mellom voksne og barn ikke er avhengig av biologi.

***
Terningkast 5"... en gripende og reflektert roman, om et vanskelig tema, en stemors rettigheter og vanskelighetene med dagens nye familiekonstellasjoner (…) Det sterke båndet mellom Ella og barna er nydelig beskrevet, og gjør at man virkelig blir glad i karakterene. (...)  Den andre siden av gleden er en bok som trygt kan anbefales til alle som er opptatt av foreldrerollen, barns beste og ikke minst liker en god historie."
Lene Reinskau, Uriks.no


 


"Denne amerikanske debutromanen leser du gjerne i et eneste jafs. Her er kjærlighet, italiensk storfamilie, umulige valg, morslykke og bunnløs sorg. Alt beskrevet med et lett og sanselig språk (…) Halverson maler i denne romanen et nydelig bilde av småbyliv og intimt familiedrama. Her er rørende hendelser, og et persongalleri å bli glad i."
Ingvild Kjøde, KK


 
"DEN ANDRE SIDEN AV GLEDEN" I PRESSEN


 


 

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Sere Prince  Halverson

Sere Prince Halverson

Seré Prince Halverson har arbeidet med tekst i reklamebransjen i 20 år, samtidig som hun oppdro barn og skrev skjønnlitteratur. Hun bor i det nordlige California sammen med mann og fire nesten voksne barn. Hun er mor og stemor, og hun har mor og stemor. Den andre siden av gleden er hennes debutroman, og rettighetene er solgt til 18 land. Boken har fått strålende anmeldelser overalt der den er utgitt.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!