Bazar books
Den umulige kjærlighetens hus

Cristina López Barrio

Den umulige kjærlighetens hus

kr 199,00

Bestill her

Forfatter: Cristina López Barrio
Oversetter: Kari Risvik, Kjell Risvik
Original tittel: La casa de los amores imposibles
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280873958
Lanseringsdato: 15.08.2012
Innbinding : Innbundet

En kastiljansk landsby på slutten av 19. tallet. Det hviler en århundrelang forbannelse over kvinnene i Laguna-slekten: De er dømt til å sette pikebarn til verden som ikke er i stand til å holde på en mann. Selv ikke den vakre Clara makter å unngå denne skjebnen. Da hun forelsker seg i en varmblodig andalusier og blir gravid, kjøper han den røde villaen til henne – og forsvinner. Her, i dette hemmelighetsfulle huset, blir skjebnen til Laguna-kvinnene forseglet, selv om alle er svært forskjellige.

Vi følger fem generasjoner kvinner, helt opp til 60-tallet, og hvordan de alle forsøker å bryte forbannelsen.

En fascinerende og magisk historie, full av lidenskap, hat, revansje, kjærlighet og tragedie, på linje med litteraturens store familiesagaer, like uforglemmelig og sanselig som Isabel Allendes Åndenes hus.

«Den umulige kjærlighetens hus er en poetisk saga som bugner av Spanias legendariske romantikk og mystikk. Lagunakvinnenes vilje til å heve seg over en århundre lang familieforbannelse fører dem ut på eventyr som vil trollbinde leserne boken igjennom. Dette er en roman som er skapt for å nytes.»
CECILIA SAMARTIN

1 har kommentert dette

Sissel Slettjord 07.04.2013 Rapporter
Fantastisk!! Den eneste sammenlikningen jeg kommer på, er en tidlig Isabel Allende - frodige skildringer og fabuleringer, et språk som betar og fengsler, en historie med undertoner om livet selv også for oss som ikke lever under slik forbannelse som Laguna-kvinnene. Anbefales varmt - og gleder meg allerede til mer fra Cristina Lopez Barrios penn.

Kommenter


Cristina López Barrio

Cristina López Barrio

Cristina López Barrio ble født i Madrid i 1970 in Madrid, og har studert juss. For sin første roman, en ungdomsbok, fikk hun prisen »Premio Villa de Pozuelo de Alarcón de Novela Juvenil« i 2009. »Den umulige kjærlighetens hus« er hennes første voksenroman.

Les mer om forfatteren