Bazar books
Ekornene i Central Park er triste på mandager

Katherine Pancol

Ekornene i Central Park er triste på mandager

kr 399,00

Bestill her

Forfatter: Katherine Pancol
Oversetter: Synneve Sundby
Original tittel: Les écureuils de Central Park sont tristes le lund
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280875044
Lanseringsdato: 18.03.2013
Innbinding : Innbundet

Iblant morer livet seg.
Det gir oss en diamant gjemt under en metrobillett eller i en fold i gardinen. Den kan være skjult i et ord, et blikk, et forsiktig smil.

For Joséphine kan den ligge i forleggerens forespørsel om hun vil skrive en ny roman, ønsket om at Philippe skal ringe eller i det ukompliserte vennskapet med Shirley. Er Joséphine Philippes diamant? Og hva er det Shirley leter etter?

Rundt disse tre karakterene er det en rekke unge mennesker - Hortense, Gary, Zoe, Alexandre – som også leter etter diamanten, gjemt blant de små steinene de finner langs veien, som vil endre livet for alltid.

For hvis du stopper opp og legger merke til ting rundt deg, vil du finne diamanter i en utstrakt hand - og livet blir aldri trist. Verken på lørdag eller søndag eller mandag …

Solgt til 15 land. Solgt 650 000 eks i Frankrike! Filmrettighetene til Krokodillens gule øyne er solgt og filmatiseres i vår.


Katherine Pancol er Frankrikes mestselgende kvinnelige forfatter. Bøkene om søstrene Iris og Josephine, om deres trøblete forhold til hverandre og menneskene som omgir dem, går sin seiersgang verden rundt. Både Krokodillens gule øyne og Skilpaddens langsomme vals har nådd svimlende salgstall – begge har solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer bare i Frankrike."Boken er på over 800 sider, men du vil ikke legge bort en eneste en av dem."
Tara

"Dette er en fargerik historie, med en deilig miks av mennesker som lever sine storbyliv. Pancolbruker ulike rytmer, stemmer og bilder til å skape liv i språket og historien. Det er ikke vanskelig å leve seg inn i og bli glad i Pancols figurer. Og som leser vil man ikke annet enn at skjønne Joséphine endelig skal få sin kjære og bli nettopp lykkelig."
Ingvild Kjøde, KK


Terningkast 5"En feiende flott avslutning på en fransk fest av en fortelling (...)
Pancols skarpe og sterke menneskeskildringer har nok en gang bidratt til å skape en fengende og rørende historie med en sårbarhet mellom linjene som vi alle kan kjenne oss igjen i. Dette er en historie det er vanskelig å legge fra seg."
Ingvill Eriksen, Brabok.no

***
"EKORNENE I CENTRAL PARK ER TRISTE PÅ MANDAGER" I PRESSEN


0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Katherine Pancol har også skrevet

Katherine Pancol

Katherine Pancol

Katherine Pancol er Frankrikes mestselgende kvinnelige forfatter. Bøkene om søstrene Iris og Josephine, om deres trøblete forhold til hverandre og menneskene som omgir dem, går sin seiersgang verden rundt. Hennes trilogi Krokodillens gule øyne, Skilpaddens langsomme vals og Ekornene i Central Park er triste på mandager har nådd svimlende salgstall – bare i Frankrike har hennes trilogi solgt i mer enn tre millioner eksemplarer.  Katherin...

Les mer om forfatteren