Bazar books
Mayatestamentet

Steve Alten

Mayatestamentet

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Steve Alten
Oversetter: Peter A. Lorentzen, Arve Torkelsen
Original tittel: Domain
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280873774
Lanseringsdato: 15.08.2011
Innbinding : Heftet

Dette er begynnelsen til slutten – og bare én mann kan avverge katastrofen ...

21.desember 2012 – siste dag i mayakalenderen

Den unge psykiateren Dominque Vazguez har turnustjeneste på et psykiatrisk sykehus. En av hennes pasienter er Michael Gabriel, som har diagnosen paranoid schizofren og har vært innlagt i elleve år. Mick, som både er svært intelligent og sjarmerende, bruker alle sine overtalelseskunster til å overbevise Dominque om at hun må hjelpe ham å rømme. Michaels far, arkeologoen Julius Gabriel, har viet livet sitt til å studere mayaindianernes 2500 år gamle kalender, som spår at menneskeheten skal gå under 21. desember 2012. Alle tegn tyder på at mayaene har rett. Men Michael tror at faren var nær ved å løse gåten før sin død, og må nå ut fra sykehuset for å avslutte det arbeidet faren påbegynte.

Mayatestamentet er en intens thriller der både mayaenes mytologi og Det gamle testamente veves inn i den urgamle kampen mellom det gode og det onde. Med en blanding av eventyr og fakta rusker forfatteren opp i inngrodde forestillinger om hvordan verden henger sammen.

"Etter å ha lest Mayatestamentet sitter jeg igjen med litt av følelsen jeg hadde etter å ha lest Tolkiens Ringenes herre, David Pullmanns Den mørke materien, klassikere som C.S. Lewis, Astrid Lindgren og Roald Dahl, som også byr på noe av denne magien.” - Trønder-Avisa

”En galaktisk lesefornøyelse.” – Kirkus Review

”Har Star Wars-kvaliteter.” – Publishers Weekly

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Steve Alten

Steve Alten

STEVE ALTENs første roman, MEG, gikk rett inn på bestselgerlistene og ble solgt til over 20 land. Mayatestamentet ble også en øyeblikkelig bestselger, og har blitt et fenomen med en stor tilhengerskare verden over.

Les mer om forfatteren