Bazar books
Midt imellom

Jean Kwok

Midt imellom

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Jean Kwok
Oversetter: Hilde Lyng
Original tittel: GIRL IN TRANSLATION
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280874627
Lanseringsdato: 01.02.2012
Innbinding : Heftet

Jean Kwoks debutroman Midt imellom er en uttalt Oprah-favoritt, og er nå nominert til en rekke priser som Good Read Choice Award 2010 og New Voices Award.

Når Kimberly Chang og moren emigrerer fra Hongkong til slummen i Brooklyn, begynner hun raskt et dobbeltliv: skoleflink mønsterelev om dagen, morens hjelpende hånd i tekstilfabrikken i Chinatown på kvelden. Hun gjør sitt ytterste for å skjule den vanskelige sannheten om tilværelsen sin – den eksepsjonelle fattigdommen hun lever i, vekten av familiens fremtid som hviler på hennes skuldre, den hemmelige kjærligheten hun føler for en av guttene på fabrikken, men som ikke deler noen av hennes evner eller ambisjoner. Kimberly befinner seg midt imellom to verdener og lærer seg å sjonglere ikke bare språklig, men også med sine forskjellige roller. Forfatteren, som selv emigrerte fra Hongkong som barn, forteller en historie om å vokse opp mellom to kulturer, omgitt av et språk og en kultur som man bare delvis forstår. Midt imellom er en rørende og morsom roman om prøvelser og triumfer, hjertesorg og kjærlighet – og om alt som går tapt i oversettelse. Boken er så langt solgt til 14 land. ”Dels eventyr, dels selvbiografi … gripende.” O, Oprah Magazine ***** De Telegraaf ”Varm og rørende … en medrivende fornøyelse … makter den sjeldne litterære prestasjon hele tiden å skifte perspektiv som man ser verden fra.” Daily Mail ”Gjennomsyret av optimisme og gå på-humør.” Financial Times ”Fengslende.” She Magazine

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Jean Kwok

Jean Kwok

Med debutromanen Midt imellom har Jean Kwok fått et stort publikum i mange land og en rekke litterære utmerkelser.Jean Kwok ble født i Hong Kong, og immigrerte til Brooklyn, New York sammen med familien sin da hun var fem år gammel. Hun lærte seg raskt språket og studerte senere på prestisjetunge Harvard og Columbia. Hennes egen bakgrunn er utgangspunkt for suksessdebuten Midt imellom. Hun bor i dag i Nederland.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!