Bazar books
Og så kom du (e-bok)

Kathleen MacMahon

Og så kom du (e-bok)

kr 279,00

Bestill her

Forfatter: Kathleen MacMahon
Oversetter: Kirsti Øvergaard
Original tittel: This is how it ends
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280875983
Lanseringsdato: 02.09.2013
Innbinding : E-bok

På London Book Fair i 2011 var det en roman som var på alles lepper. Mens Europa strammet pengesekken var det en irsk debutforfatter som hadde landet et forskudd på svimlende 600 000 britiske pund. Forventningene var i taket. Nå er romanen endelig her!

Det har blitt en brakdebut hvor finanskrisen, slektsforskning og Bruce Springsteen
driver handlingen fremover og vekker en uventet kjærlighet som endrer livet for alltid. Rettighetene er solgt til 25 land.

"Og så kom du" i media

Vinteren 2008. Den globale økonomien har nettopp kollapset og det knytter seg stor spenning til det amerikanske presidentvalget. Bruno Boylan, 49, en newyorker av irsk avstamning, mister jobben når Lehman Brothers går over ende og bestemmer seg for endelig å besøke landet forfedrene kom fra.


Addie Murphy, 38, er en fjern slektning. Hun er en arbeidsledig arkitekt og tilbringer dagene med å ta vare på sin far og gå turer på stranden med hunden. Da hun treffer Bruno, virker det som om livet hennes er en nedadgående spiral. Brunos møte med sine irske slektninger begynner ikke godt. Addie og faren gjør det de kan for å unngå den brysomme amerikaneren, og for Addie er en bankmann omtrent like tillitvekkende som en seriemorder. Likevel forstår hun øyeblikkelig at møtet med Bruno vil forandre livet hennes for alltid.


Og så kom du er historien om to mennesker som finner hverandre når de minst venter det. Det er en historie om nasjonalitet og identitet, og om å møte motgang og tidens ubønnhørlige gang med optimisme. Den handler om fortid og fremtid og den flyktige evnen til å leve i øyeblikket.


 


Terningkast 5"En svært god debutroman"
Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa


 


Terningkast 5 Bokelskere.no


«Det er umulig å legge fra seg denne kjærlighetshistorien. Addie strever når vi treffer henne … men hun er cool og morsom og bærer denne romanen med en klassisk heltinnes karisma.»
- Observer


«En advarsel. MacMahon trekker leserne sine forsiktig inn i historien så når hun ruller ut den knusende slutten, er det best å være alene, langt fra granskende blikk.»
- Sunday Times


«Når du for lengst har glemt mange andre fiktive romantiske figurer, er det noe med Addie og Bruno, deres fortid og tilværelse, som ikke vil forsvinne.”
- Maeve Binchy


"En uforglemmelig historie om kjærlighet og håp."
- Cecelia Ahern

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Kathleen MacMahon har også skrevet

Kathleen MacMahon

Kathleen MacMahon

Kathleen MacMahon er tidligere radio- og fjernsynsjournalist hos RTE, den nasjonale fjernsynskanalen i Irland. Hun er barnebarnet til den anerkjente forfatteren Mary Lavin.

Les mer om forfatteren