Bazar books
Runesteinen

Anette Riise-Hanssen

Runesteinen

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Anette Riise-Hanssen
Oversetter: -
Original tittel: Runesteinen
Sjanger: Barn og ungdom
ISBN: 9788280874085
Lanseringsdato: 01.09.2011
Innbinding : Heftet

Allrunesteinen er et viktig redskap for Odin. Den hjelper ham å ta viktige avgjørelser. Men en dag er Tor uenig i runesteinens råd, og rasende kaster han den utover himmelen. Steinen havner i Menneskeverdenen, der den knuser i flere biter.

Mange år senere blir dvergen Gorm fra Dvergfjellene dømt til døden for en forbrytelse han ikke har begått. Det eneste som kan berge ham, er at Odin får Allrunesteinen tilbake. For å redde faren drar dverggutten Skjalg sammen med fetteren Trym av sted til Menneskeverdenen, der ingen dverger før dem har vært. De reiser omkring og trosser mange farer for å finne steinbitene. Men den onde Loke Lauvøysønn vil også gjerne ha tak i steinen, og sender tre svartalver etter de to guttene. Jakten på Allrunesteinen blir et kappløp med tiden for å komme hjem igjen med steinen og livet i behold.

Dette er den første boken i serien om Skjalg og Trym. Les også Drageferden og Frostriket.

"Boka er bare RÅBRA og en halv!" - Siri Strømmevold, Tynset Bokhandel

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Anette Riise-Hanssen

Anette Riise-Hanssen

Anette Riise-Hanssen (f.1966 i Sandefjord) var i 5 år ute av arbeidslivet for å følge sin drøm om å bli forfatter. Da rastløsheten ble for stor, gikk hun ut igjen i jobb for det private næringsliv, og jobber i dag for et stort, norsk konsern.Anette har alltid hatt stor interesse for norrøn mytologi, det var derfor naturlig for henne å bruke denne delen av vår kulturarv som bakteppe for sine barnebøker. Hun er stor fan av forfattere som Tolkien og Rowling og deres fantasy-verdener, og blir for...

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!