Bazar books
Vann til elefantene

Sara Gruen

Vann til elefantene

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Sara Gruen
Oversetter: Siri Fürst Skogmo
Original tittel: -
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280875372
Lanseringsdato: 18.09.2012
Innbinding : Heftet

Mer enn to år på New York Times bestselgerliste!

Livet er verden beste forestilling.

Den unge veterinærstudenten Jacob Jankowski blir ved en tilfeldighet kastet på et skranglete tog som viser seg å tilhøre Benzini-brødrenes beryktede sirkus.
I depresjonstidens USA blir sirkuset både redningen og et mareritt for Jacob, for bak den festlige fasaden skjuler det seg fattigdom, nød og ulykke. Jacob får snart ansvar for hele sirkusmenasjeriet, blant annet for Rosie, elefanten som ikke lar seg dressere. Her møter han også den vakre ryttersken Marlena, som er gift med August, den karismatiske, men upålitelige, sjefen for menasjeriet. Båndene mellom Rosie, Marlene og Jacob blir stadig tettere.

Det skal vise seg å være deres eneste håp om å unnslippe – og overleve.

Vann til elefantene er blitt en stjernespekket storfilm med Reese Witherspoon, Robert Pattinson og Christoph Waltz i hovedrollene.

Vann til elefantene er kanadiske Sara Gruens tredje roman. Den er utgitt i 40 land, og har solgt i mer enn 3 millioner eksemplarer verden over. Boken lå lenge som nr. 1 på New York Times’ bestselgerliste. Romanen har fått en rekke priser og ble blant annet kåret til årets bok i 2007 av BookSense, som er en sammenslutning av de uavhengige amerikanske bokhandlerne.

“En underholdende, interessant og innholdsmessig svært rik roman.” Dagbladet

“… en av de beste bøkene jeg har lest i 2008.” Altaposten

“Varmt og underholdende om kjærlighet og sjalusi, og samtidig skarpt om dyremishandling og klasseskiller. “ Det Nye

“… et fyrverkeri av en roman.” Østlands-Posten

“En sjarmbombe som kan anbefales på det varmeste.” Bokstaver. no

“Jeg kan ikke finne noe dårlig å si om denne boken. Den har alt, litt til og mye mer.” Weekendavisen

”Vann til elefantene er på en gang både livlig, glamorøs og grusom. Den trekker leseren med inn i en fantastisk sirkusverden der alt kan skje.”
Ugebladet Søndag, Danmark

”Frodig og romantisk.”
Booklist

”Denne fargerike fortellingen om et sirkus fra depresjonstiden er en uovertruffen leseropplevelse. Helter, kjeltringer, romantikk ... Moro fra første side!”
Stephen King

”Uimotståelig … livlig.”
Chicago Tribune

”Vann til elefantene blander underlige detaljer med publikumsvennlig romantikk. Med sans for perfekt timing sparer Gruen en fantastisk avsløring til de siste sidene … Et henrivende eventyr.”
New York Times Book Review

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Sara Gruen har også skrevet

Sara Gruen

Sara Gruen

Kanadiske Sara Gruen bor i USA med sin mann, tre barn, to hunder, to katter, tre geiter og en hest. Vann til elefantene er solgt i fem millioner på verdensbasis og er utgitt i over 40 land. Den har vunnet flere priser og ble i 2007 kåret til årets bok av BookSense, de amerikanske uavhengige bokhandlene.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!