Bazar books
Vredens tid (e-bok)

Stefan Tegenfalk

Vredens tid (e-bok)

kr 279,00

Bestill her

Forfatter: Stefan Tegenfalk
Oversetter: Arve Torkelsen
Original tittel: Vredens tid
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280875563
Lanseringsdato: 01.03.2013
Innbinding : E-bok

Vredens tid er første bok i en serie på tre om den erfarne politietterforskeren Walter Gröhn og den unge og ambisiøse spesialetterforskeren Jonna de Brugge.

De får i oppgave å etterforske et uforklarlig mord: Under en taxitur tar en velansett dommer og jusprofessor livet av sjåføren, uten at han kan forklare hvorfor. Like etter tar en mor livet av sin tenåringsdatter under en krangel. Heller ikke hun kan forklare hvorfor hun ble så rasende at hun mistet kontrollen.


Da et tredje like uforklarlig mord skjer, begynner Walter og Jonna å lete etter fellestrekk og sammenhenger. Er det noen forbindelse mellom ofrene eller gjerningspersonene?


Saken har tråder tilbake til en bilulykke noen år tidligere og til det svenske rettsapparatet. Og det er krefter i politiet som ikke vil at saken skal bli oppklart. Når Walter og Jonna oppdager sammenhenger som er både uventede og skremmende, blir de tatt av saken. Da kommer den helt ut av kontroll …


Krimtrilogien har gjort stor suksess i Sverige, Danmark og Storbritannia. Nå er den også solgt til Kina! Produksjonsselskapet bak «Så som i himmelen» skal lage TV-serie av bøkene.

Høyoppløst forfatterfoto
Høyoppløst bokomslag


***
"Snedig og solid start (…) Boka er spennende, original, til å tro på og få forstand av. Det er til og med kjærkomne innslag av humor (…) Tegenfalk har gjort et veldig imponerende stykke arbeid."
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Denne actionfylte debutthrilleren plasserer jeg uten å nøle blant ÅRETS BESTE BØKER.» Iwan Morelius, Svenska Deckarakademin

«Anbefales spesielt til de som lot seg fenge av Stieg Larsson.» Krimbloggeren


"VREDENS TID" I PRESSEN

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Stefan Tegenfalk

Stefan Tegenfalk

Stefan Tegenfalk (født 1965) debuterte med Vredens tid, som fikk svært gode anmeldelser da den kom. Den er første bok i en serie på tre, og har solgt i mer enn 100 000 eksemplarer. SVT har kjøpt filmrettighetene. Stefan Tegenfalk har sin bakgrunn i næringslivet og har drevet et IT-firma. Nå er han forfatter og forlegger på heltid. Han bor utenfor Stockholm.

Les mer om forfatteren

Stefan Tegenfalk - Twitter

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!