100 umistelige ting (Innbundet)

Forfatter:

Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 432
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Hundred Pieces of Me
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
ISBN/EAN: 9788202561529
Kategori: Romaner
Omtale 100 umistelige ting

Alle fortjener en Dillon iblant! 100 umistelige ting er en varm og oppmuntrende feelgood-roman om å gjøre en omstart i livet.

Hovedpersonen Gina har vært gjennom en tøff tid og nå ønsker hun en ny start. I beste Kondo-stil bestemmer hun seg for å forenkle livet ved å gi bort alt hun eier, bortsett fra 100 ting som betyr noe spesielt for henne. Men så snart hun gir bort noe, ser hun at noe nytt dukker opp. Hun selger en sykkel … og får en hund. Og når ektemannen forlater henne, tar det ikke lang tid før hun blir forelsket igjen. Hun oppdager at når du har mistet nesten alt, forstår du hva som er viktig. Men spørsmålet er om det noen gang er det du forventer? 100 umistelige ting er en samtidshistorie det er lett å kjenne seg igjen i et univers som man ønsker å være en del av.

100 umistelige ting vant Romantic Novelists’ Association Contemporary Romantic Novel prize i 2015.

Til toppen

Andre utgaver

100 umistelige ting
Bokmål Ebok 2018
100 umistelige ting
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Lucy Dillon:

Anmeldelser av 100 umistelige ting
«En skikkelig feelgood roman om hvor viktig der er å leve livet til det fulle.»The Sun
"100 umistelige ting er en hjertevarm, håpefull, gjennomtenkt og rørende bok om å gi slipp på fortiden, ikke bekymre seg for fremtiden og gripe nåtiden med begge hender."Beate Ellingsen, Heartart

Til toppen

Om forfatter Lucy Dillon
Lucy Dillon er født i Cumbria i England og har arbeidet mange år i bokbransjen. Hun er nå fulltidsforfatter i Herefordshire og vant The Romantic Novelist Association's Novel of the Year Award for Ensomme hjerter og hjemløse hunder.

Til toppen