Kafeen på Roscarbury Hall (Heftet)

Forfatter:

, Line Gustad Fitzgerald (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 336
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Ballroom Café
Oversatt av: Fitzgerald, Line Gustad
ISBN/EAN: 9788202566807
Kategori: Romaner
Omtale Kafeen på Roscarbury Hall

Søstrene Ella og Roberta O’Callaghan bor i hver sin fløy av en forfallen irsk herregård. De har ikke snakket sammen på flere år, og kommuniserer bare gjennom å skrive lite hyggelige lapper til hverandre. Ella forsøker å holde kreditorene unna og redde familieeiendommen ved å åpne kafé i ballsalen – noe Roberta er sterkt imot.

Amerikanske Debbie er på jakt etter sin biologiske irske mor, men når hun forsøker å finne ut hvem hun egentlig er og hva som skjedde med moren, blir hun møtt med taushet og løgner i det lokale klosteret.

Når Debbie tilbyr seg å hjelpe til i kafeen, trappes krigen mellom de to søstrene opp. Og når hun til slutt begynner å få hull på sannheten, avdekkes samtidig en adopsjonsskandale som ryster både lokalsamfunnet og de to krigførende søstrene.

Til toppen

Om forfatter Ann O'Loughlin

Ann O’Loughlin er en anerkjent journalist, og har jobbet i Irish Independent, Evening Herald og Irish Examiner. Hun har også bodd og arbeidet i India. Hun kommer opprinnelig fra vestkysten av Irland, men nå bor hun på østkysten sammen med ektemann og to barn. Dommerfruen er hennes andre roman, etter Kafeen på Roscarbury Hall, som kom på norsk i 2017.

Til toppen