«Uten tvil tiårets viktigste bok» - Roy Jacobsen

Homo Deus

Hvor er menneskeheten på vei? Hvilke framtidsprosjekter, drømmer og mareritt kommer til å prege vår verden under resten av 2000-tallet? I Homo Deus - en kort historie om i morgen retter Yuval Noah Harari søkelyset mot menneskehetens framtid.

Les biolog Dag O. Hessens tekst om Homo Deus

Framtidens menneske

Noen har talent og selvtillit til å gi et overblikk over de store spørsmål som angår historien og mennesket, som Eric Hobsbawm, Jared Diamond, Steven Pinker – og Yuval Harari.

Ny bok fra forfatteren av Magisk opprydding!

Mer ryddemagi

Med sin bok Magisk opprydding kom Marie Kondo som en tornado inn i norske hjem og fikk nordmenn til å gå løs på skuffer og skap, kjeller og loft.

I Mer ryddemagi gir hun flere og mer detaljerte råd om hvordan du skaper orden rundt deg, og trinn for trinn-illustrasjoner viser hvordan du bretter, sorterer og organiserer. Mer ryddemagi gir deg nøkkelen til et enklere liv.

Sapiens

For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en: oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant?

Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehetens historie, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Med imponerende letthet manøvrerer Yuval Noah Harari mellom ulike forskningsområder og perspektiver når han tar oss med fra homo sapiens' første skritt på jorden og frem til i dag.

Et lite stykke Norge - Sunde og Carstensen i fri utfoldelse

God sesong for leppefiskere

og

Etter årevis på veien har musikerkompisene Øystein Sunde og Stian Carstensen opparbeidet seg en anselig samling bilder av skilt og plakater, faksimiler og annonser fra norske lokalaviser. I denne boka presenteres et utvalg av disse bildene med kommentarer av Sunde/Carstensen. Resultatet er et lite stykke Norge som du aldri har sett det.

  • En hysterisk morsom bok, et lite stykke Norge mellom to permer
  • For Sunde-fans i alle aldre
  • Forord av Lars Saabye Christensen