Cecelia Ahern
© Foto: Barry McCall

Cecelia Ahern

Omtale
Cecelia Ahern (født 1981) brakdebuterte med PS: Jeg elsker deg! i 2004. PS: Jeg elsker deg! ble en umiddelbar publikumssuksess, og boken har blitt utgitt på over 40 språk. I 2007 ble den filmatisert med dobbelt Oscar-vinner Hilary Swank i hovedrollen. Cecelia er elsket verden over for sine muntre, varme og innsiktsfulle fortellinger for unge kvinner.

Cecelia bor i Dublin med sin mann og deres to barn. Hun er datter av tidligere statsminister i Irland, Bertie Ahern. Før hun slo gjennom som forfatter hadde hun en kort karriere som sanger i pop-gruppen Shimma som blant annet deltok i Eurovision Song Contest i år 2000.
Titler i salg
Bibliografi

2017 - En avtale med livet

2017 - Takk for alle minnene

2017 - Kunsten å forelske seg

2017 - Dagbok fra i morgen

2017 - Et sted i nærheten

2017 - Gaven

2016 - PS: jeg elsker deg!

2015 - Kunsten å forelske seg

2013 - En avtale med livet

2011 - Dagbok fra i morgen

2011 - Et sted i nærheten

2010 - PS Jeg elsker deg

2010 - Gaven

2009 - Om du kunne se meg nå

2009 - Takk for alle minnene

2008 - Om du kunne se meg nå

2006 - Der regnbuen ender

2005 - PS: jeg elsker deg!