Ildefonso Falcones

Ildefonso Falcones

Omtale
Ildefonso Falcones har med sine romaner Havets katedral og Fatimas hånd inntatt plassen som Spanias mestselgende historiske forfatter noensinne. Falcones har mottatt en rekke litterære priser, både i Spania og i andre land. Han praktiserer fortsatt som advokat i Barcelona der han bor med sin kone og fire barn.
Bibliografi

2018 - Jordens arvinger - Del 2

2018 - Havets katedral - Del 4

2018 - Havets katedral - Del 2

2018 - Havets katedral - Del 3

2018 - Jordens arvinger - Del 1

2018 - Jordens arvinger

2013 - Barfotdronningen

2010 - Fatimas hånd

2008 - Havets katedral