Omtale

Paulo Coelho er født i Rio de Janeiro i 1947, og er en av verdens mest leste forfattere. Særlig kjent er han for ”Alkymisten”. Han er en populær foredragsholder, og er en forteller som kan inspirere og forandre menneskers liv. Her hjemme er det stadig flere som blir grepet av hans inderlige og magiske romaner.

Coelho ble i 1998 kåret til verdens nest mest leste forfatter av det franske tidsskriftet "Lire". Bøkene hans er utgitt i 150 land og er oversatt til 51 språk. Til sammen har de solgt over 210 millioner eksemplarer. Coelho har mottatt en rekke internasjonale priser. I mars 2000 mottok han blant annet "Chevalier de l´Ordre de la Légion d´honneur", Frankrikes høyeste kulturelle utmerkelse.

Bibliografi

2017 - Frihet. Årsplanlegger 2018

2016 - Vennskap. Årsplanlegger 2017

2016 - Spionen

2015 - Mot. Årsplanlegger 2016

2014 - Utroskap

2014 - Alkymi. Årsplanlegger 2015

2013 - Raushet. Årsplanlegger 2014

2013 - Manuskriptet fra Accra

2012 - Alef

2012 - Forvandling. Årsplanlegger 2013

2011 - Øyeblikk. Årsplanlegger 2012

2010 - Heksen fra Portobello

2010 - Valkyriene

2010 - Livsvisdom. Årsplanlegger 2011

2009 - Brida

2009 - Kjærlighet

2009 - Seierherren står alene

2009 - Inspirasjon. Årsplanlegger 2010

2008 - Glede. Årsplanlegger 2009

2008 - Brida

2007 - Gåter. Agenda 2008

2007 - Heksen fra Portobello

2006 - Pilegrimsreisen

2006 - Pilegrimsreisen

2005 - Zahir

2005 - Zahir

2004 - Livet

2004 - Veronika vil dø

2003 - Håndbok for lysets krigere

2003 - Elleve minutter

2002 - Djevelen og frøken Prym

2002 - Ved elven Piedra satt jeg og gråt

2002 - Alkymisten

2000 - Veronika vil dø

1998 - Det femte fjell

1997 - Kjærlighetsbrev fra Profeten

1996 - Ved elven Piedra satt jeg og gråt

1995 - Alkymisten